Pistagetosca kakor



Bakade dessa häromdan! De är supergoda och en riktig favorit. Hoppas gästerna gillar som kommer imorgon. Hoppas det!










Mördeg:
1 1/2 dl florsocker
4 1/2 dl ekologiskt vetemjöl
180 gr smör

Mazarin:
250 gr riven mandelmassa
100 gr smör
2 ekologiska ägg
2 ekologiska äggulor
2 msk grädde

Tosca:
1/2 dl pistage
3/4 dl cashew
1/2 dl pecan
3/4 dl mandelspån
1/2 dl grädde
50 gr smör
1/2 dl socker
2 msk honung

Blanda mördegen. 
Klä en rektangulär form 20 x 20 cm med bakplåtspapper. 
Tryck ut mördegen i formen. 
Blanda mazarinfyllningen och fördela över mördegen.
Grädda 180 grader i 20 minuter eller några minuter till.

Koka toscan tills den blir ljusbrun. 
Fördela toscan på kakorna och höj ugnsvärmen till 200 och grädda 10 minuter till.


Kommentarer